Baba termosz - teljes szett KInagyítás

Baba termosz (fokozat 1,2,3) + ételtermosz – kék

110010/110050/110040/113010

Új termék

Nemesacél vákuum szigetelt termosz italra háromféle ivórendszerrel és nemesacél vákuum szigetelt ételtermosz kék változatban.

Bővebb leírás

Raktáron

19 456 Ft‎ Adóval

helyett 20 388 Ft‎

Thermos Foogo - teljes szett

Nemesacél vákuum szigetelt termosz Foogo szívószállal a legkisebb gyerekeknek. Egy termoszra háromféle zárórendszert szerelhet a gyermek kora és szükségletei szerint. Puha ivórendszer 6 hónapos kortól (1-es fokozat), kemény ivórendszer 12 hónapos kortól (2-es fokozat) és szívószál 18 hónapos kortól (3-as fokozat) - ez az ivórendszer a termo-kulacs járuléka. A termokulacs és egyes ivórendszerek úgy lettek tervezve, hogy a gyerekek egyedül ihassanak belőlük. A Foogo termosz hosszú ideig megtartja az italok kívánt hőmérsékletét, könnyű, belefér a hátizsákba, kocsiba, vagy az autóban lévő italtartóba.

Nemesacél vákuum szigetelt termosz ételre 290 ml űrtartalommal. A termosz tágas torokkal rendelkezik, így könnyen adagolhatja az ételt egyenesen a termoszból. A termosz zárórendszere perforált a könnyebb kinyitás érdekében. A termosz alja tartós, csúszásgátló réteggel van védve.

A szett tartalmaz egy termoszt italra háromféle ivórendszerrel és egy ételtermoszt.

 

Összefoglalás

 

Csomag tartalom

Kellékek